Glazen deuren

U houdt van veel licht in uw interieur, want het geeft u een gevoel van ruimte. Daarom zijn glazen deuren helemaal uw ding.

Bij ons treft u een ruime keuze binnendeuren en schuifdeuren, u vindt ongetwijfeld dé deur die perfect past bij de stijl van uw woning.

Glazen deuren: gevoel van ruimte

Met of zonder tekening? Gezandstraald of gezuurd glas? Onze medewerkers gaan graag – met oog voor detail én vaste hand – voor u aan de slag. En brengen in ons moderne machinepark uw droomontwerp tot leven. Want uw glazen deuren zijn onze specialiteit.

Glazen deuren: helemaal veilig

Onze vakmannen maken niet alleen uw glazen deuren, maar plaatsen ze ook – volledig volgens de regels van de kunst. Uw deur, die we met een pompje in de vloer vastmaken, draait langs twee kanten. Én heeft vaste rustpunten op nul en negentig graden. Mag het voor u net iets meer zijn – en verkiest u een dubbele deur, of een schuifdeur in glas? We brengen het graag voor u in orde.

Voor onze glazen deuren maken wij gebruik van veiligheidsglas. Samen met een thermische harding verhoogt de weerstand van uw deur nog meer en wordt deze vijf keer zo sterk als gewoon glas. Indien er toch een ongeluk gebeurt en uw deur breekt zal dit in kleine, onscherpe stukjes zijn. Zo zorgen wij er voor dat de kans dat u zich ooit bezeert aan een van onze deuren zo goed als onbestaande is.

Uw interieur een exclusieve look aanmeten?
Vraag snel uw offerte voor onze glazen deuren!

Vraag een offerte
[SOFTPORTAPAGETITLE]

Een brede waaier aan mogelijkheden